Gratis verzending vanaf €100,-* Scherp geprijsd Snelle levering Veilig betalen CBW-erkend

Online service

Winkelen Bij Stigter tuin- & serremeubelen
Bij Stigter Tuinmeubelen mag u rekenen op vakkundig advies, en service. Stigter Biedt u een divers en uitgebalanceerd aanbod tuinmeubelen & serremeubelen èn accessoires in alle bekende materialen. Kwaliteit, design en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding gelden hierin als speerpunten in de collectiesamenstelling. Vrijwel de gehele collectie is direct uit voorraad leverbaar en kan gratis bij u worden thuisbezorgd. Tevens heeft u de mogelijkheid aan huis te kunnen betalen zowel contant als digitaal. Stel u eigen ideale set samen, of laat u inspireren door de reeds samengestelde setcombinaties.

CBW-INRETAIL erkend
Waarom kopen bij een CBW-INRETAIL-erkende winkel?
Kopen bij een CBW-INRETAIL-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.
www.cbw-erkend.nl

Winkelen in de webshop van Stigter

Prijzen
Alle genoemde prijzen van onze producten zijn inclusief BTW. Alle prijzen, artikelen en informatie zijn altijd onder voorbehoud.

Bestelproces
Wanneer u een product uit onze webshop wilt bestellen kunt u deze selecteren en aan uw winkelwagen toevoegen. Vervolgens kunt u het bestelformulier invullen en de betaalmethode selecteren.
Wanneer u de aankoop bevestigd wordt er automatisch een kopie van uw bestelling via de mail toegestuurd als eerste bestelbevestiging.
Onze medewerkers nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op om de bestelling door te nemen en om een afleverafspraak te maken. Wanneer dit is gebeurd ontvangt u of via de post of via de mail een orderbon waarop tevens uw afleverdatum vermeld staat.

Betaalmethoden
Uw bestelling uit de webshop kunt u in de showroom óf bij het bezorgen aan huis zowel contant of met de PIN/VISA/ Eurocard-Mastercard betalen. Online kan daarnaast o.m. ook per IDEAL, PAYPAL, CREDITCARDS of BITCOIN betaling.
Betalen met internet-bankieren of telefonisch overmaken is ook mogelijk op ABN-AMRO te Rotterdam, IBANrekeningnummer NL63ABNA050.44.11.454 Hiervoor geldt dat de betaling minimaal 1 dag vóór het afleveren van de producten moet zijn bijgeschreven. Bij deze betalingsmethoden verzoeken wij u duidelijk uw naam en ordernummer te vermelden op de overschrijving.

Bitcoins
Wanneer je als online klant kiest om met bitcoins te betalen, wordt de exacte bitcoin wisselkoers van dat moment vastgesteld. Omdat er aansluitingen zijn met verschillende partners kan er altijd een gunstige koers worden gehandhaafd. Deze geboden koers houden we 15 minuten vast. Mocht je langer doen over het uitvoeren van de betaling, wordt er een nieuwe wisselkoers vastgesteld. Wanneer de betaling dan voldaan is, is deze onomkeerbaar en gegarandeerd. Ook wanneer de Bitcoin-koers omlaag zou gaan, wordt de vastgestelde koers aangehouden, en loopt je verder geen koersrisico.

Leveringstermijn
Stigter tuin- & Serremeubelen tracht alle producten uit de webshop uit voorraad en binnen 48 uur te leveren. Indien Stigter tuin- & Serremeubelen niet aan de gestelde leveringstermijn kan voldoen zal dit schriftelijk aan de koper worden gemeld. In dat geval kan de koper de overeenkomst ontbinden door dit schriftelijk te melden, waarna het eventueel door koper reeds betaalde bedrag binnen 10 werkdagen zal worden terugbetaald.

Verzendkosten
Stigter Tuin- & Serremeubelen kan uw bestelling gratis thuisbezorgen, hiervoor geldt;
• Bezorging van zendingen onder de € 100,- doen wij tegen kostprijs. (€ 6,88 bij een pakketzending of € 35,- bij een palletbezorging).
• Bij bezorging van zendingen tussen de € 100 en € 300,- zijn pakketzendingen gratis en kost het €35,- bij een palletzendingen.
• Vanaf € 300,- gratis bezorging in geheel Nederland (m.u.v. de noordelijke eilanden)
In alle andere gevallen houdt Stigter Tuin- & Serremeubelen zich het recht voor om een kilometervergoeding in rekening te brengen.

Afleveren natuurstenen producten (+100kg.)
• Voor het bezorgen van natuurstenen tafels worden € 50,- Bezorgkosten in rekening gebracht i.v.m. het gewicht van de producten. Deze kosten betaald u alleen wanneer deze door ons vooraf zijn vermeld en op uw orderbevestiging staan vermeld.
• Het afleveren van de producten vindt plaats op de begane grond.
• Bij aanwezigheid van een begaanbare lift is levering op een etage mogelijk.
• Bij plaatsing moet de bewuste plek toegankelijk zijn voor rollend materieel van 80cm breed.
• Verhogingen en verlagingen in de tuin kunnen alleen bereikt worden met hulp van tenminste twee helpende personen.
Afwijkingen op deze bezorgkosten zijn alleen mogelijk wanneer deze anders zijn overeengekomen en staan vermeld op uw orderformulier.
Transport naar het buitenland
Voor zendingen naar het buitenland gelden afwijkende leveringsvoorwaarden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers in onze showrooms.

Bedenktijd & herroepingsrecht
Bij Stigter-tuinmeubelen.nl heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd, of zichttermijn, gaat in op het moment dat u het product heeft ontvangen. Binnen deze termijn kan u het product bekijken of ‘passen’. U dient hiervoor het product en de originele verpakking zo veel mogelijk in tact te laten en niet onnodig te beschadigen (bijvoorbeeld door het product buiten te laten staan of te schuiven over grove ondergronden).
Na deze 14 dagen is de koopovereenkomst een feit. Wanner u binnen 14 dagen de aankoop wilt herroepen kunt u dit zonder opgaaf van reden doen.

Manier van herroepen / retourneren
Het herroepen of retourneren van een aankoop kan via een eenvoudige procedure mits er aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan;
• Binnen de 14 dagen bedenktijd geeft u aan de overeenkomst te willen ontbinden en de bestelling te retourneren. Dit dient u ons schriftelijk kenbaar te maken per email of per post. U kunt hiervoor het ontbindingsformulier (retourformulier) gebruiken. Klik hierop voor dit ontbindingsformulier of de hierin gevraagde gegevens mailen aan home @stigter-tuinmeubelen.nl.
• De artikelen worden geretourneerd in een -indien redelijkerwijs mogelijk- onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers binnen een termijn van 14 dagen na tijdig kenbaar te hebben gemaakt dat u de overeenkomst wilt ontbinden en de bestelling wilt retourneren.
• De artikelen zijn compleet en onbeschadigd. Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.
• Bij de retourzending dient het originele aankoopbewijs te worden meegezonden. Wij adviseren om altijd een bewijs van het retourzenden te vragen.
• Voor het retouradres kunt u het adres aanhouden van de showroom waar de aankoop is gedaan. Voor webshop-bestellingen is dit de showroom in Berkel en Rodenrijs. De adresgegevens vindt u op uw aankoopbewijs of op stigter-tuinmeubelen.nl

Aankopen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten worden aan u in rekening gebracht.
Op de volgende producten bestaat geen herroepingsrecht:
• Producten die speciaal op maat zijn gemaakt (uitgezonder hierop zijn de gebruikelijke set combinaties).
• Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

Het retour betalen van het aankoopbedrag wordt voldaan binnen 10 werkdagen na het ontvangen van de retourzending. Eventuele betaalde bezorgkosten worden ook vergoed, echter de kosten en het risico van het terugsturen van het artikel komen in rekening van de klant zelf.
Wilt u direct contact met ons neem u dan contact op met een van onze klantenservices / showrooms.

Reclamaties / klachtmelding m.b.v. het Reclamatieformulier
Het aanmelden van een reclamatie of een klacht bij Stigter Tuinmeubelen en Stigter-tuinmeubelen.nl kan eenvoudig door middel van het inzenden van een reclamatieformulier klik hier voor het reclamatieformulier., per email, of door direct contact op te nemen met een van onze klantenservices / showrooms.

• De reclamaties die worden aangemeld met een ingevuld reclamatieformulier worden door ons bevoorrecht en bespoedigd afgehandeld t.o.v. andere reclamaties vanwege de volledigheid alle vereiste informatie die nodig is om het snel en kordaat af te handelen.
• Reclamaties die worden aangemeld waarvan de informatie nog onvolledig is, kan alsnog een ingevuld reclamatieformulier worden gevraagd.
• Alleen reclamaties met de vereiste informatie (zoals aankoopdatum/aankoopbewijs etc.) worden in behandeling genomen.
Voor specifieke garantiebepalingen verwijzen wij naar de voorwaarden op de achterzijde van uw aankoopbewijs (mits op naam) klik hier voor deze aanvullende voorwaarden. Ook verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden van InRetail (CBW) klik hier voor de algemene voorwaarden van InRetail en onze aanvullende voorwaarden en op de hangtags / instructieboekjes van een groot deel van onze producten.

Overige verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden
Van toepassing zijn de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van de Verenigde Centrale Organisatie Gemengde Branche ‘vereniging GEBRA’ gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag.

Privacy verklaring
Stigter tuin- & Serremeubelen draagt er zorg voor uw persoonsgegevens zo veel mogelijk te beschermen en te waarborgen. Stigter tuin- & Serremeubelen houdt alleen die persoonsgegevens bij die zij nodig heeft om bestellingen uit te voeren, voor het verlenen van productgaranties en voor het bijhouden van webstatistieken, waaronder datum, tijdstip en duur van het webbezoek, het paginabezoek, het type browser en het Internet Protocol (IP).
Stigter tuin- & Serremeubelen gebruikt uw gegevens op geen enkele wijze voor automatische correspondentie of SPAM en stelt uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden.

Wijzigingen
Stigter tuin- & Serremeubelen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. In geval wijziging van ons Privacy beleid, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of over de verwerking van gegevens, neemt u via deze website contact met ons.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.