Proloisirs TAHAA uitschuiftafel 180/240x90 antraciet frame met HPL Lucerne grey

€999,00 €899,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-3 werkdagen

Proloisirs TAHAA uitschuiftafel 180/240x90 antraciet frame met HPL Luzern grijs

De Tahaa rechthoekige uitschuiftafel heeft een Arpa HPL tafelblad dat de indruk geeft dat het boven het aluminium frame zweeft. Het is stevig en gemakkelijk schoon te maken. Dat is niet alles, trek gewoon de uiteinden naar buiten en de verborgen verlenging komt tevoorschijn waarmee zitplaatsruimte van de tafel van 6 naar 10 personen gaat. De uitschuifbare tafel Tahaa bevestigt zijn elegante design dat overal bij past.

De bijzonderheden van de Tahaa rechthoekige tafel 180/240 cm

*eenvoudig uit- en in te schuiven, mechanisch "zelfheffend".
*HPL Arpa-tray bestand tegen schokken en krassen, zeer onderhoudsvriendelijk.
*Schitterende afwerking van het blad, 6 mm dik.

 

Materiaal en techniek

Het dienblad is uitgerust met een centrale verlenging die in twee fasen, drie bewegingen, kan worden verlengd en ingekort. Dankzij het zogenaamde "self-lifting" mechanisme trek je zachtjes aan een van de twee uiteinden van de plaat; de tafel rekt dus synchroon uit tot de centrale verlenging automatisch op niveau komt, voor een totale lengte van 240 cm. Je gaat op dezelfde manier te werk bij het inschuiven, het verlengstuk wordt automatisch opgeborgen onder het tafelblad bij een lengte van 180 cm. Kinderspel !
Deze tuintafel is voorzien van een elegante Arpe HPL latten blad (compact hogedruklaminaat). Dit materiaal is bestand tegen krassen, hitte en UV. Het compacte oppervlak is robuust en waterdicht. Het is Anti-statisch, trekt geen stof aan en is zeer onderhoudsvriendelijk.
De Tahaa buitentafel is gemaakt op een aluminium frame, waardoor hij gebruikt kan worden in gebieden dicht bij de zee. Het aluminium is gecoat met een epoxyverf wat hem een mooie afwerking geeft en bijdraagt aan de duurzaamheid.

Door de robuustheid van het uitschuifbare blad en het aluminium frame kun je dagelijks gebruik maken van de Tahaa tafel van 180/240 cm, geschikt voor zitplaatsruimte van 6 tot 10 personen. De tafel laat zich eenvoudig combineren met de meeste materialen stoelen.

Merk: proloisirs
Model: Tahaa uitschuiftafel hpl
Model nummer: bm1315
EAN: 3700103072924
Materiaal: hpl, aluminium
Kleur: antraciet grijs
Afmetingen: 180/240x90cm 74cm hoog
Verpakking: in doos verpakt, deels voorgemonteerd
Garantie: 2 jaar garantie op constructie- en materiaalfouten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen