Tierra Outdoor Queens Corner set XL

€2.895,00
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: op aanvraag leverbaar

Queens XL loungeset 5-delig

De Queens serie van Tierra Outdoor is een unieke en uitermate luxe set. Kenmerken van de Queens zijn dikke vochtwerende kussens fraai afgewerkt met patch stikranden en de extra hoge, verstelbare rug van de einddelen en het uniek aluminium rasterwerk in de rugdelen en op het blad van de salontafel.

De lounge serie Gueens is modulair. De units van deze set zijn los verkrijgbaar en  combineerbaar waarmee uw ideale opstelling gerealiseerd kan worden. Met een schat aan varianten, maximale functionaliteit en een verfijnde mix van koel aluminium en warm hout, wordt de lounge in de tuin of op het terras meteen het middelpunt van het evenement, waar iedereen graag verzamelt.

De buitenmaat van deze hoekopstelling is 306x236cm. De lange zijde kan door het verplaatsen van de tussenunit zelf gekozen worden. De units zijn 87cm diep en 87cm hoog. De zithoogte is, inclusief kussen, 43cm.

Materiaalgebruik

De Valencia serie heeft een geheel aluminium frame. Het is hiermee stabiel, onderhoudsarm, weerbestendig en licht in gewicht.
De kussens met grijze, zonwerende textielafdekkingen van 100% olefin, zorgen voor optimaal comfort. De kussenhoezen zijn vochtwerend UV-werend en vlekwerend en kunnen bij 40 ° C in de wasmachine worden gereinigd.

Setopstelling

Deze set bestaat uit vijf units, inclusief kussens, die verder uit te breiden is met tussenunits aan weerszijde van de hoek.  De set is uit de volgende units opgebouwd;
* 2-seater Links, met de arm links wanneer je in de set zit. De unit is 149cm breed
* 2-seater Rechts, met de arm rechts wanneer je in de set zit. De unit is 149cm breed
* Tussenunit van 70cm breed.
* Corner, 87x87cm breed
* Coffee table teak / aluminium is 140x80cm.

Merk: Tierra Outdoor
Model: queens loungeset xl
Model nummer: TO-6713,TO-6714,TO-6715,TO-6716,TO-6717
EAN:
Materiaal: aluminium, teak, vochtwerend olefin
Kleur: Donkergrijs, teak
Afmetingen: B306*236*D87xH87cm
Verpakking: in doos verpakt
Garantie: 2 jaar op constructie en materiaalfouten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen