Welkom bij Stigter Tuinmeubelen

Stap binnen in de wereld van comfort en stijl bij Stigter Tuinmeubelen, uw toonaangevende specialist in tuinmeubelen, parasols, accessoires en akoestische wandpanelen.

Ontdek het beste op het gebied stijl en comfort van buitenleven in onze showroom, gelegen aan de Berkelse Poort. Gunstig gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Berkel en Rodenrijs, nabij het bruisende Rotterdam en Rotterdam – The Hague Airport, bieden wij u een unieke winkelervaring.
Bij ons gaat uw shopping experience verder dan alleen tuinmeubelen; wij bieden ook hoogwaardige akoestische wandpanelen die niet alleen een esthetische toevoeging zijn aan uw interieur, maar ook zorgen voor een aangename geluidsbeleving.

Onze overzichtelijke showroom (1200m2), met voldoende gratis parkeerruimte, is het hele jaar door geopend en zijn wij er om uw buiten- en binnenruimte naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de combinatie van comfort, functionaliteit en design terwijl u door ons uitgekiende assortiment wandelt. Of het nu gaat om een verfijnde loungeset voor uw tuin, een elegante parasol voor warme zomerdagen, of akoestische wandpanelen om uw binnenruimte te verrijken, wij hebben het allemaal onder één dak.

Wacht niet langer, en werp hieronder alvast een blik op wat u kunt verwachten in onze inspirerende showroom.