Leveringstermijn

Stigter Tuin- & Serremeubelen tracht alle producten uit de webshop uit voorraad en binnen 48 uur te leveren. Indien Stigter Tuin- & Serremeubelen niet aan de gestelde leveringstermijn kan voldoen zal dit schriftelijk aan de koper worden gemeld. In dat geval kan de koper de overeenkomst ontbinden door dit schriftelijk te melden, waarna het eventueel door koper reeds betaalde bedrag binnen 10 werkdagen zal worden terugbetaald.

 


 

Is bezorging gratis?

Stigter Tuin- & Serremeubelen kan uw bestelling over het algemeen altijd thuisbezorgen en bij kleinere bestellingen brengen wij een bezorgbijdrage in rekening, hiervoor geldt het volgende

Levering in Nederland

Zendingen onder de € 150,-
Hiervoor brengen wij een bezorgbijdrage in rekening van €6,29 bij een pakketzending of €60,- bij een palletbezorging.

Zendingen tussen de € 150,- en € 300,-
Hiervoor zijn pakketzendingen gratis en kost het €60,- bij een palletzendingen.

Zendingen vanaf € 300,-
gratis bezorging in geheel Nederland (m.u.v. de noordelijke eilanden, zendingen boven de 100kg en zendingen met extreem lange afmetingen).

In alle andere gevallen houdt Stigter Tuin- & Serremeubelen zich het recht voor om een kilometervergoeding in rekening te brengen.

Bestel je meerdere artikelen dan kan het zijn dat je bestelling gesplitst wordt in twee of meer bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de bezorgkosten.

 

Levering in andere landen en in specifieke regio’s

Voor zendingen naar het buitenland gelden afwijkende leveringsvoorwaarden.
Wij leveren onze producten ook buiten Nederland. Wij bemiddelen in en berekenen voor u deze bezorgkosten. Om deze kosten te berekenen, ontvangen wij graag de exacte afleverlocatie en de producten die u wenst te bestellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers in onze showroom. Bestel je meerdere artikelen dan kan het zijn dat je bestelling gesplitst wordt in twee of meer bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de bezorgkosten. In alle andere gevallen houdt Stigter Tuin- & Serremeubelen zich het recht voor om een kilometervergoeding in rekening te brengen.

 


 

Levering van natuurstenen producten en zware producten (>100kg.)

Voor het bezorgen van natuurstenen tafels wordt € 50,- bezorgkosten in rekening gebracht i.v.m. het gewicht van de producten. Deze kosten betaald u alleen wanneer deze door ons vooraf zijn vermeld en op uw orderbevestiging staan vermeld.

• Het afleveren van de producten vindt plaats op de begane grond.

• Bij aanwezigheid van een begaanbare lift is levering op een etage mogelijk.

• Bij plaatsing moet de bewuste plek toegankelijk zijn voor rollend materieel van 80cm breed.

• Verhogingen en verlagingen in de tuin kunnen alleen bereikt worden met hulp van tenminste twee helpende personen.

Afwijkingen op deze bezorgkosten zijn alleen mogelijk wanneer deze anders zijn overeengekomen en staan vermeld op uw orderformulier.

 


 

Bedenktijd & herroepingsrecht

Bij Stigter-tuinmeubelen.nl heeft u een bedenktijd van 12 dagen. Deze bedenktijd, of zichttermijn, gaat in op het moment dat u het product heeft ontvangen. Binnen deze termijn kan u het product bekijken of ‘passen’. U dient hiervoor het product en de originele verpakking zo veel mogelijk in tact te laten en niet onnodig te beschadigen (bijvoorbeeld door het product buiten te laten staan of te schuiven over grove ondergronden).
Na deze 12 dagen is de koopovereenkomst een feit. Wanner u binnen 12 dagen de aankoop wilt herroepen kunt u dit zonder opgaaf van reden doen.

 


 

Manier van herroepen / retourneren

Het herroepen of retourneren van een aankoop kan via een eenvoudige procedure mits er aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan;
• Binnen de 14 dagen bedenktijd geeft u aan de overeenkomst te willen ontbinden en de bestelling te retourneren. Dit dient u ons schriftelijk kenbaar te maken per email of per post. U kunt hiervoor het ontbindingsformulier (retourformulier) gebruiken. Klik hier voor dit ontbindingsformulier of de hierin gevraagde gegevens mailen aan [email protected].
• De artikelen worden geretourneerd in een -indien redelijkerwijs mogelijk- onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers binnen een termijn van 14 dagen na tijdig kenbaar te hebben gemaakt dat u de overeenkomst wilt ontbinden en de bestelling wilt retourneren.
• De artikelen zijn compleet en onbeschadigd. Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.
• Bij de retourzending dient het originele aankoopbewijs te worden meegezonden. Wij adviseren om altijd een bewijs van het retour zenden te vragen.
• Voor het retouradres kunt u het adres aanhouden van de showroom waar de aankoop is gedaan. Voor webshop-bestellingen is dit de showroom in Berkel en Rodenrijs. De adresgegevens vindt u op uw aankoopbewijs of op stigter-tuinmeubelen.nl

Aankopen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten worden aan u in rekening gebracht.
Op de volgende producten bestaat geen herroepingsrecht:
• Producten die speciaal op maat zijn gemaakt (uitgezonderd hierop zijn de gebruikelijke set combinaties).
• Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

Het retour betalen van het aankoopbedrag wordt voldaan binnen 10 werkdagen na het ontvangen van de retourzending. Eventuele betaalde bezorgkosten worden ook vergoed, echter de kosten en het risico van het terugsturen van het artikel komen in rekening van de klant zelf.
Wilt u direct contact met ons neem u dan contact op met een van onze klantenservice / showroom.