Higold 7-delig York Barset WIT-TEAK

€2.495,00 €2.249,00
Beschikbaarheid: In backorder

York bar set 7-delig wit - zwart

De york-collectie is een van de eerste ontwerpen die een architecturale stijl volgt, in navolging van het moderne dna van bouwontwerpen.  De barset is een ideale partner om te genieten van de zwoele zomeravondjes. De Barstoelen hebben een comfortabele zit, mede vanwege de dubbel textileen zit wat als een kussen doet aanvoelen en de armleggers. Onder de zes barstoelen zijn er twee swivel barstoelen, deze hebben een volledig draaibare kuip.

Het frame van de stoel is aluminium, gepoedercoat in de kleur zwart en het zitdeel is van hoge kwaliteit textileen en tot slot heeft de stoel een teakhouten rugedeel en armlegger! Deze materialen maken de stoel licht van gewicht, onderhoudsarm en weerbestendig is, maar ook stabiel en getest op gebruik tot ten minste 120kg.

De bartafel biedt zitplaatsruimte voor 6 personen. Het is vervaardigd uit een wit gekleurd aluminium onderstel met een stijvol uitgelijnd teakhouten blad. Deze combinatie zorgt voor een warme en luxe uitstraling.

Op de setafbeelding is de barchair met een grijs textilenen zit afgebeeld, de losse productfoto's laat de juiste kleur zit zien van deze set!

Onderhoud van teakhout

Het Teakhout heeft een natuurlijke uitstraling en is duurzaam materiaal. De tafel kun je het gehele jaar door buiten laten staan en onbehandeld zal het blad een zilvergrijze gloed krijgen. Wil je graag de natuurlijke kleur behouden? Dan kun je tafel de behandelen met een olie of teak oil sealer.

Afmetingen

Afmeting van de barstoel:
*Lengte: 60cm
*Breedte: 62cm
*Hoogte: 110cm

Afmeting van de Swivel barstoel:
*Lengte: 60cm
*Breedte: 60cm
*Hoogte: 110cm

Afmeting van de bartafel:
*Lengte: 180cm
*Breedte: 82cm
*Hoogte: 106cm

Merk: Higold
Model: york barset
Model nummer: 95402820
EAN: 7421933695669
Materiaal: aluminium, teak
Kleur:
Afmetingen: barstoel: 60/62*62*H110cm, tafel: 180*82*h106cm
Verpakking: in doos verpakt
Garantie: 2 jaar op constructie en materiaalfouten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen