Tierra Outdoor 90kg zwart gepolijst graniet en verrijdbare parasolvoet voor free arm parasols

€219,99 €207,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Levertijd: Op aanvraag leverbaar

Parasolvoet voor zweefparasols Milano 90kg TO-1910

DIT PRODUCT IS I.V.M. HET GEWICHT ALLEEN OP AANVRAAG LEVERBAAR!

De met vier grote wielen verrijdbare parasolvoet heeft een gewicht van maar liefst 90 kg. en is geschikt voor zweefparasols (free arm)  met alle afmetingen tot en met 3x3m vierkant en 3,5m rond. De voet voorkomt dat uw parasol omwaait en schade veroorzaakt. De voet heeft een handel aan de voorkant en 4 grote wielen voor het eenvoudig verrijden van de voet op egale ondergronden.

De granieten voet heeft een gladde, matte afwerking en afgeronde hoeken.
De afstand van de montage boorgaten van de voet is 11,3cm (recht gemeten, niet diagonaal). Dit is van belang om na te gaan of uw parasol op de voet past.
Deze voet met 11,3cm afstand boorgaten is geschikt onder meer voor de modellen Challenger, Solarflex, Deltawing, Falcon, Florida, Duraflex, San Francisco en Hawaii.

Het is mogelijk met een ombouw-adapter afwijkende maten parasols op deze voet te monteren. Neem hiervoor contact op met een van onze showrooms voor meer informatie.

Voeten worden in doos, ongemonteerd afgeleverd. Levering kan alleen op een plaats die goed bereikbaar is met een karretje van i.i.g. 85cm. en zonder verhogingen of trappen.

Merk: Tierra Outdoor
Model: verrijdbare Parasolvoet free arm 90kg graniet
Model nummer: TO-1910
EAN: 8718657641910
Materiaal: graniet, natuursteen
Kleur: zwart
Afmetingen: 80x80x12cm
Verpakking: knock down, in doos
Garantie: 1 jaar op constructie en materiaalfouten
0 sterren op basis van 0 beoordelingen