Traditional Teak KATE recliner teak met batyline

€599,00
Gratis verzending
Maak een keuze
Current choice:Color : Wit
Leverbaar, vraag naar de levertijd
Verplichte velden:
    BeschrijvingTraditional Teak KATE recliner teak met batyline

    Traditional Teak KATE Recliner teak met batyline

    De combinatie van textilene en teak maken de Kate recliner een uiterst comfortabele standenstoel met een vijftal ligstanden. De stoel is licht in gewicht en zeer functioneel met een moderne uitstraling. Zoals alle Kate items in onze collectie is deze standenstoel leverbaar in de kleuren: zwart,wit en taupe. 

    De rugleuning is in 7 standen verstelbaar, waardoor hij zowel rond de eettafel als ook op terras of balkon inzetbaar is. Deze elegante teakhouten tuinstoel is bovendien een echt lichtgewicht en kan overal snel en gemakkelijk worden neergezet en ook weer helemaal worden ingeklapt.

    Zowel het Textilene © als het teakhout zijn ideale materialen voor buitengebruik en zijn bijzonder weerbestendig. Het polymeerweefsel, Textilene © is voorzien van een PVC-laag voordat het wordt geweven en samengesmolten en is daardoor enorm vormstabiel en slijtvast, zelfs wanneer het aan hitte wordt blootgesteld. Tevens is het weefsel ook UV- en kleurbestendig, luchtdoorlatend en sneldrogend.

    Het teakhout dat voor de Kate recliner wordt gebruikt, is afkomstig van duurzaam beheerde plantages en is van nature bestand tegen rot en schimmels dankzij de oliën die het bevat. Na verloop van tijd ontwikkelt teakhout een natuurlijke, zilvergrijze patina.

    Onder liefhebbers van het buitenleven en tuinliefhebbers wordt de onvergelijkbare kwaliteit van teak hoog gewaardeerd. Teakhout is bestand tegen extreme weersomstandigheden, is bijzonder robuust en heeft bovendien een natuurlijk mooie uitstraling die bijzonder stijlvol oogt.

    De Kate recliner maakt deel uit van de gelijknamige outdoor Kate serie en daarmee biedt Traditional Teak gelijksoortig ontworpen stapelstoelen, klapstoelen en ligbedden voor een harmonieus op elkaar afgestemde buitenruimte.

    Afmetingen

    De Kate recliner heeft een breedte van 55cm, is 68cm diep en in totaal 116cm hoog. Het is hiermee een hogere stoel. De zithoogte van de stoel is 45cm.

    Advies nodig?Klantenservice:
    Specificaties
    • Merk: Traditional Teak
    • Model Kate recliner
    • Model nummer 95402820
    • EAN
    • Materiaal teak, batyline
    • Kleur zwart, taupe, wit
    • Afmetingen 55*68*h116cm
    • Verpakking in doos verpakt
    • Garantie 2 jaar op constructie en materiaalfouten
    Traditional Teak Traditional Teak  KATE recliner teak met batyline
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    • 0
    Vergelijk productenVerwijder alle producten
      U heeft geen artikelen in uw winkelwagen